DIGITALE RUTER

Hvad er en digital rute?

En digital rute er en egen indsamling som oprettes, når en indsamler tilmelder sig.

Når du har oprettet din egen online indsamling, kan familiemedlemmer, venner og kolleger donere til indsamlingen via Mobilepay eller bankoverførsel.

Du kan deltage i netop den gruppe, du ønsker, ved Landsuddelingen og samle ind digitalt.

Samler du minimum 1.000 kr. ind op til Landsuddelingen søndag d. 30. august 2020, tæller indsamlingen med som én rute i gruppens 15 ruter. Det vil sige, at samler du mere end 1.000 kr. ind, tæller det stadig som én rute.

Med en digital rute kan du være med til at sikre, at din gruppe når i mål og får en hjertestarter, et klimaskab og en ServicePlus-aftale.

Hvorfor digitale ruter?

I Landsuddelingen har vi udviklet digitale ruter for at imødekomme indsamlere, der enten befinder sig i en risikogruppe eller er utrygge ved at samle ind pga. COVID-19.

Med digitale ruter får indsamlerne mulighed for at deltage i Landsuddelingen uden at skulle stemme dørklokker.

Digitale ruter gør det også muligt for dårligt gående at deltage og dem, som ikke kan deltage på selve indsamlingsdagen d. 30. august.

Som det hele tiden har været planlagt ved Hjerteforeningens Landsuddeling, er det selvfølgelig også stadig muligt at gå en indsamlingsrute, hvor indsamleren går dør-til-dør.

Hvad er forskellen på en indsamlingsrute og en digital rute?

En indsamlingsrute er en traditionel rute, hvor du stemmer dørklokker på indsamlingsdagen d. 30. august. En indsamlingsrute gennemføres mellem kl. 9.00 og kl. 18.00 på indsamlingsdagen og tager ca. 2-3 timer at gennemføre.

En digital rute er en egen-indsamling, hvor du "går" din rute online og samler ind digitalt. På din digitale indsamling skal du samle minimum 1.000 kr. ind, hvis den digitale indsamling skal tælle som én rute i en gruppe. Du kan samle ind fra den dag du opretter en digital indsamling og helt frem til indsamlingsdagen søndag d. 30. august kl. 24.00.

Må jeg både gå en indsamlingsrute og en digital rute?

Det korte svar er ja, det må du gerne!

Du er velkommen til BÅDE at gå en indsamlingsrute OG oprette én digital rute. Dette er muligt, da arbejdet med at få digitale donationer strækker sig over længere tid og oftest ligger før indsamlingsdagen. Se mere om indsamlings- og digitale ruter ovenfor.

Du er desuden også velkommen til at gå mere end én indsamlingsrute på indsamlingsdagen. Hver indsamlingsrute tager typisk ca. 2-3 timer, så med vakse ben er det ikke et problem at gå mere end én rute. Og derudover supplere med en digital rute.

Hvad hvis jeg samler mere end 1.000 kr ind på min digitale rute?

Det har ikke en betydning for din digitale indsamling, hvis du samler mere end 1.000 kr. ind. Når der er samlet 1.000 kr. eller derover ind på en digital rute, tæller det som én ”gået” rute i den gruppe, du er tilknyttet.

Hvis du f.eks. samler 2.500 kr. via din digitale indsamling, tæller det stadig ”kun” som én rute.

Samler du mere end 1.000 kr. ind, er du med til at støtte opsætningen af hjertestartere i hele landet.