Digitale ruter

Hvad er en digital rute?

En digital rute er et alternativ eller supplement til at gå en traditionel fysisk indsamlingsrute.  Du ‘går’ en digital rute ved at oprette en online indsamling, som du så får familiemedlemmer, venner og kolleger til at donere.

Hvis du er med i en hjertestartergruppe, kan den digitale rute naturligvis tælle med der.

For hver 1.000 kr. du samler ind op til Landsuddelingen søndag d. 24. april 2022, tæller indsamlingen med som én rute i gruppens 15 ruter.

Det vil sige, at samler du 1.000 kr. ind er du i mål med én rute, samler du 2.000 kr. ind er du i mål med to ruter for din gruppe osv.

Vælger du at 'gå’ en digital rute, kan du stadig også gå en eller flere fysiske ruter.

 

Hvordan opretter jeg en digital rute?

Har du brug for hjælp til at oprette en digital rute, så finder du en vejledning her.

Se eller støt andres digitale ruter her.

Hvorfor digitale ruter?

Mange indsamlere foretrækker stadig at stemme dørklokker, men flere og flere ønsker sig andre måder at bakke op om Landsuddelingen på. Derfor har Hjerteforeningen udviklet konceptet med de digitale ruter. På denne måde er der færre omkostninger og på den måde går der flere penge direkte til sagen. Derudover gør digitale ruter det muligt for dårligt gående og dem som ikke kan deltage på selve indsamlingsdagen den 24. april.

Hvad er forskellen på en fysisk indsamlingsrute og en digital rute?

En fysisk indsamlingsrute er en traditionel rute, hvor du stemmer dørklokker på indsamlingsdagen den 24. april. En fysisk indsamlingsrute gennemføres mellem kl. 9.00 og kl. 18.00 på indsamlingsdagen og tager ca. 2-3 timer at gennemføre. Så længe ruten reelt bliver gået på indsamlingsdagen, tæller den med som en af de 15 ruter, en gruppe skal bruge for at få en hjertestarter. Der er altså ikke et minimumsbeløb der skal være indsamlet på en fysisk rute.

En digital rute er en egen-indsamling, du samler ind digitalt. På din digitale rute skal du samle minimum 1.000 kr. ind, hvis den digitale rute skal tælle som én rute i en gruppe. Du kan samle ind fra den dag du opretter en digital rute og helt frem til indsamlingsdagen søndag den 24. april kl. 24.00.

Må jeg både gå en fysisk indsamlingsrute og en digital rute?

Det korte svar er ja, det må du gerne!

Du er velkommen til BÅDE at gå en fysisk indsamlingsruter OG oprette en digital rute.

Hvad hvis jeg samler mere end 1.000 kr ind på min digitale rute?

Samler du 1.000 kr. ind på din digitale rute, svarer det til at du har gået én rute for din gruppe. Samler du 2.000 kr. ind, svarer det til at du har gået to ruter, 3.000 kr. svarer til tre ruter osv.

Din gruppe kan dog ikke kun samle ind på én enkelt digital rute. For at I bliver betragtet som en gruppe og er berettiget til en hjertestarterpakke, skal gruppen bestå af minimum tre forskellige personer der samler ind.