LODTRÆKNING OM EKSTRA HJERTESTARTERE

Hjerteforeningen trækker lod om minimum 4 ekstra hjertestartere, varmeskabe, opsætninger og 1-årige ServicePlus-aftaler blandt alle de grupper, der ikke når i mål med 15 eller flere ruter på dagen.

Det kommer altså oven i de hjertestartere, varmeskabe og opsætninger, som vi deler ud til de grupper, der når 15 ruter eller flere på dagen.

Lodtrækningen fungerer sådan, at hver gruppe får ét lod, for hver rute, deltagerne går til gruppen den 30. august; Dækker gruppen 5 ruter, får de 5 lodder - dækker de 10 ruter får de 10 lodder. Hver gruppe kan kun vinde én gang.

Der er altså god grund til at møde op på dagen og fortsætte med at skaffe medlemmer til en gruppe – også selvom den ikke ser ud til at nå op på alle 15 ruter.

Vilkår

Betingelser

  1. Lodtrækningen sker blandt alle grupper, som indsamlere har gået en eller flere indsamlingsruter for i forbindelse med Hjerteforeningens Landsindsamling 2020: Landsuddelingen 2020 (herefter Landsuddelingen), og som ikke i forvejen har sikret sig en hjertestarter ved at dække 15 ruter eller flere.

 

  1. Præmierne består af: hjertestarter, hjertestarterskab, opsætning og et års ServicePlus-aftale, og hver præmie har en handelsværdi af 25.000 kroner.

 

  1. Grupperne har ét lod per rute, der er samlet ind på for gruppen til Landsuddelingen.

 

  1. Hver gruppe kan maksimalt vinde én præmie. Trækkes et lod fra en gruppe, der allerede har vundet en præmie, bortgår loddet, og der trækkes på ny, indtil der trækkes et lod fra en gruppe, som ikke i forvejen er udtrukket som vinder.

 

  1. Der trækkes om minimum 4 hjertestartere. Det maksimale deltagerantal i lodtrækningen er 5.000.

 

  1. Konkurrencen indebærer ikke aldersmæssige eller geografiske begrænsninger, så længe deltageren opfylder kravene som gruppe i Landsuddelingen og har mere end én deltager tilknyttet.

 

  1. Vinderne udvælges ved lodtrækning i Hjerteforeningen i uge 37 og offentliggøres umiddelbart herefter på Landsuddelingen.dk.

 

  1. Gruppestarteren for de vindende grupper vil blive kontaktet per e-mail efter trækningen, hvor de får besked om, hvilken el-installatør, de skal kontakte, for at modtage deres præmie på vegne af gruppen.

 

 

Gevinstafgift

Præmierne er skattefrie for vinderne, og Hjerteforeningen betaler gevinstafgiften. Såfremt vinderen udgøres af en forening, har Hjerteforeningen pligt til at indberette gevinsten til Skat, men gevinsten er stadig skattefri.

LIJ_8343_2-u skilt