Om Landsuddelingen

Hvad gør vi?

Søndag den 24. april 2022 afholder Hjerteforeningen igen Landsuddeling. Idéen om en landsindsamling er stadig vendt på hovedet; Vi samler penge ind for at dele hjertestartere ud!

Konceptet er enkelt; alle kan starte en gruppe, og vi giver hjertestartere til alle grupper, der tilsammen dækker mindst 15 indsamlingsruter den 24. april.

Du kan deltage i en gruppe med dine naboer, familie, kolleger, sportsklub eller hvem der ellers er dig nær.

Og dækker I 15 indsamlingsruter tilsammen, så får I:

  • En Zoll hjertestarter
  • Et udendørs klimaskab til hjertestarteren
  • Montering af autoriseret elektriker
  • Et gratis 30 minutters introkursus i genoplivning.
  • Et års ServicePlus-aftale, med overvågning af hjertestarteren og fuld service, så jeres hjertestarter altid er funktionsdygtig

(Værdi af hjertestarterpakke 25.000,-).

 

Alt sammen uden beregning.

 

Vi glæder os til at gøre en forskel – sammen!

 

Hvis du starter en gruppe, får du mulighed for at vælge, hvor hjertestarteren skal hænge, men det er også dig, der skal få tilladelse til det af den, der råder over stedet. Du får også ansvaret for at skaffe deltagere til din gruppe. Når hjertestarteren bliver sat op, er den juridisk set gruppens, så I har ansvaret for at klare strømregningen til klimaskabet, som typisk er på ca. 1 krone om dagen.

 

LIJ_0459_skaleret

Om Landsuddelingen

Søndag den 24. april 2022 afholder Hjerteforeningen igen Landsuddeling. Samler du en gruppe på 15 deltagere får gruppen en hjertestarter, klimaskab og 1 års ServicePlus-aftale monteret lige der hvor I synes den mangler!